Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Cannondale презентував новий Synapse з SmartSense
blog-synapse-2.png

Cannondale презентував новий Synapse з SmartSense

18 Січень 2022
Cannondale
Поділитися

Cannondale відкриває двері для шосейного велоспорту завдяки впровадженню технології SmartSense і оновленню велосипеда SynapseRoad

- Cannondale SmartSense вселяє впевненість і додає зручності для їзди на велосипеді за допомогою активної інтелектуальної системи освітлення та радара.

- Новий Synapse отримав удосконалені функції, що були найкращими впродовж 15 років. Байк поєднує продуктивність, комфорт та універсальність.

Вілтон, штат Коннектикут – 18 січня 2022 р. – Сьогодні Cannondale зробив їзду на велосипеді привабливішою та ефективнішою, ніж будь-коли раніше, завдяки запуску оновленого шосейного велосипеда Synapse та нової технології SmartSense.

«Система SmartSense призначена для того, щоб зробити поїздки приємнішими для досвідчених райдерів, більш привабливими для нових і зручнішими для всіх», - говорить Девід Девайн, головний директор з продукції Cannondale. «Ми переробили знаменитий Cannondale Synapse, аби він став ще більш універсальним, ніж попередні моделі. Як результат — абсолютна взаємодія між райдером, велосипедом і дорогою».

Прихильність Cannondale до інновацій та 50-річний досвід були спрямовані на створення безпрецедентного рівня впевненості та зручності з новим Synapse та SmartSense. Таке поєднання покращує кожну частину поїздки.

SmartSense

SmartSense — це інтелектуальна система освітлення і радара, яка активно взаємодіє з райдером, велосипедом та навколишнім середовищем і живиться від однієї батареї. Користувачі можуть працювати зі SmartSense через додаток Cannondale із широким вибором індивідуальних налаштувань. Ці налаштування покращують інформування та видимість велосипедиста на дорозі.

C22_Synapse_SmartSense_SOCIAL_PAID-1_HORIZONTAL.jpg

Після того, як потрібні налаштування встановлені, обертання переднього колеса, оснащеного датчиком Cannondale, запускає безперервний ланцюжок зв’язку між усіма функціями SmartSense.

  • Garmin Varia Radar: Постійно сканує автомобілі, які наближаються ззаду, і може сигналізувати про їхню кількість, швидкість та відстань за допомогою звукових і візуальних сповіщень у програмі Cannondale або на дисплеї велосипеда. Garmin Radar також сумісний з іншими популярними гаджетами.
  • Передні та задні денні маячки Lezyne: переднє світло покращує видимість велосипедиста для зустрічних водіїв. Заднє світло з додатковою функцією попередження про гальмування інформує водіїв позаду. Яскравість обидвох ліхтарів автоматично пристосовується до навколишнього освітлення.
  • Garmin Varia CoreBattery: одне джерело живлення позбавляє від необхідності заряджати і возити з собою кілька акумуляторів. Також акумулятор можна від’єднати від велосипеда і використовувати для зарядки гаджетів через кабель USB-C.
  • Датчик колеса Cannondale: поєднує Synapse з програмою Cannondale й автоматично активує SmartSense за допомогою обертання переднього колеса.

Оптимізована система SmartSense дозволяє велосипедистам не відволікатись від процесу їзди, бути у безпеці та по-справжньому цінувати кожну поїздку. Завдяки централізованій системі та єдиному джерелу живлення SmartSense забезпечує ефективні поїздки без зайвих турбот.

C22_Synapse_SmartSense_SOCIAL_PAID-2_HORIZONTAL.jpg

Synapse

15 років тому Cannondale представив Synapse — перший шосейник з карбоновою рамою. Цей добре продуманий велосипед — поєднання продуктивності, комфорту та універсальності на будь-яких дорогах.

«Synapse — ідеальний велосипед для впровадження SmartSense», — каже Девайн. «У нього зручна посадка, геометрія допомагає згладжувати дорожню тряску, а тепер він додає велосипедисту впевненості та обізнаності завдяки системі SmartSense».

C22_Synapse_SmartSense_SOCIAL_PAID-4_HORIZONTAL.jpg

Новий Synapse пропонує помітно покращені відчуття від їзди, що зробить його фаворитом на багато років. Ця версія має на 8% підвищену податливість, тобто рама велосипеда ще краще згинається при вертикальних навантаженнях, поглинаючи удари та вібрації на дорозі, при цьому велосипед залишається жорстким при бічних та торсійних навантаженнях. Посадка стала більш вертикальною, проте не втратила спортивний характер, що у поєднані з підвищеною податливістю забезпечує динамічну та неймовірно плавну їзду.

Новий Synapse не жертвує продуктивністю. Він створений, щоб працювати швидше з меншими зусиллями. Інженери застосували свої знання, отримані під час розробки Cannondale SystemSix — найшвидшого шосейного велосипеда в світі, тому Synapse працює підйоми та задає темп під час групових поїздок.

C22_Synapse_SmartSense_SOCIAL_PAID-1_HORIZONTAL 1.png

Розробляючи різні розміри велосипедів, компанія Cannondale корегує геометрію рами, жорсткість і характеристики керування, виходячи зі зросту райдера та його змінного центру ваги. Завдяки цьому велосипедист будь-якого зросту зможе підібрати відповідний розмір рами та відчути усі переваги нового байка.

Synapse готовий до пригод на цілий день! Саме для таких тривалих поїздок на рамі є можливість встановлення покришок до 35 мм, тому байк подолає будь-які дороги.

«Велоспорт доступний кожному, а Synapse зі SmartSense – чудовий приклад того, як Cannondale реалізує це», – додає Девайн.

Новий Synapse буде доступний у 4-х карбонових моделях та в розмірах рам 48-61. Систему SmartSense представлять на моделях 1, 2 і 3 з вибором радарів, фар та електронного перемикання, позначених R, L та E в назві моделі. Ціна Synapse варіюватиметься у межах 2,400$ - 9,000$.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик